PRINT By Van Hout.

“It always seems impossible, till it’s done”

Etiketten & Solutions.

Van Hout Etiketten & Solutions in Nijkerk is een modern en innovatief familiebedrijf met alle grafische disciplines onder 1 dak! Van Hout Etiketten is onderdeel van Van Hout en biedt u een scala aan mogelijkheden op etikettengebied. Van de etiketten zelf tot aan de printers, van de printkoppen tot aan de label software. Wij bieden een breed assortiment etiketten, blanco & bedrukt, printers, barcodescanners, transferfolie, printkoppen en software. 

Etiketten Blanco & Bedrukt.

Wij hebben een brede kennis van etiketten, etiketten op rol, etiketten op A4, bandenlabels en bedrukte labels. Blanco etiketten zijn er in vele varianten. Van Hout Etiketten & Solutions adviseert u graag welke etiket het beste past bij uw printsysteem.

Etiketten digitaal drukken of flexodruk, we beschikken over een ruim assortiment aan etiketten en bieden deze aan tegen de scherpste prijs. Wij leveren bedrukte etiketten in grote en kleine oplages en bieden de mogelijkheid tot voorraadbeheer.

Van Hout Etiketten & Solutions ontzorgt u compleet op etikettengebied

Labelprinters.

Een labelprinter is in vele markten en voor vele toepassingen niet meer weg te denken. Van Hout Etiketten & Solutions beschikt over een ruim assortiment van labelprinters van o.a. TSC, Toshiba, Tec, Zebra en Valentin om aan elke wens te voldoen. Door hun veelzijdigheid en de beschikbaarheid van vele soorten labels, zijn onze desktop labelprinters in vele markten het ideale hulpmiddel. 

Voor het printen van grotere volumes of afmetingen hebben we een selectie van industriële printers voor u klaar staan. Deze robuuste printers zijn het best geschikt voor gebruik in wat zwaardere omgevingen.

Transferfolie & Printkoppen.

Het is zeer belangrijk dat men het juiste transfer lint gebruikt in combinatie met de juiste etiketten, aangezien er vele soorten papier en kunststof etiketten geproduceerd worden en ieder materiaal bepaalde eigenschappen heeft waar een speciaal transfer lint voor is ontwikkeld. Mocht u namelijk niet de juiste lint-etiketten verhouding hebben dan zult uw geen goede afdruk kunnen printen, het resultaat kan vlekkerig zijn of de afdruk wordt er gemakkelijk afgeveegd.

Van Hout Etiketten & Solutions adviseert klanten en zal wanneer noodzakelijk ook testen uitvoeren om zo tot een goede oplossing te komen voor uw etiketteer toepassing. 

Door de juiste keuze van het transferlint krijgt men een betere printkwaliteit en verhoog je de levensduur van de kostbare printkop.

Wij hebben een grote voorraad van linten en printkoppen in verschillende kwaliteiten.

Ga naar de webshop.

Onze Klanten.

Van Hout

JORDY VAN HOUT.

GRAFISCH VORMGEVER/SIGNMAKER

Onze jongste telg en beginnend grafisch vormgever/signmaker werkt sinds kort binnen ons bedrijf om alle kneepjes van het vak onder de knie te krijgen. Het grafische vak met de paplepel ingegoten gekregen door vader en opa.

Fanatiek motorcrosser die nu zelf de mooiste crossstickers ontwerpt en produceert.

Daarnaast mag hij graag hardlopen of een rondje op de mountainbike maken.

PETER VILIJN.

Commercieel manager

Peter is onze nieuwste aanwinst bij Van Hout. Deze goedlachse commercieel manager is getrouwd met Regina en vader van 3 mooie dochters.

Hij houdt enorm van praten, fietsen, wandelen en luistert graag naar muziek. Hij luistert ook graag naar u als klant en komt graag eens bij u op de koffie!

ROBIN POLS.

Grafisch vormgever | Signmaker

Robin is de benjamin aan boord bij Van Hout. Met zijn 26 jaar de jongste van het hele spul, maar zeer gedreven in de dingen die hij maakt. Als grafisch vormgever en signmaker weet hij z’n mannetje te staan en zorgt hij voor de mooiste beletteringen!

JAN-WILLEM BOTTENBERG.

DRUKKER

Jan Willem is onze offsetdrukker in hart en nieren.
Privé zit Jan Willem het liefst op het water, varen is zijn grootste passie.
Met vrienden of het gezin maakt hij menig kilometer over water.

HENK SCHWEGLER.

DRUKWERKVOORBEREIDER / AFWERKER

Zwaait de scepter over de CTP-afdeling. Weet alles van inslag, afloop, overdruk en oplage. Getrouwd, vader en zelfs al opa. Ondanks zijn grijze haar en kin een zeer sportief mannetje. Voetballen, fietsen, hardlopen, het kan niet op.

MARCO VAN DER WIELEN.

GRAFISCH VORMGEVER / ILLUSTRATOR

Naast al zijn Mac-bedrijvigheid een kei in illustratief werk. Creatief tot achter zijn oren. Hij schildert en speelt & studeert heel swingende ritmes op de djembé.

Met z’n rastahaar een opvallende verschijning binnen het bedrijf.

ERWIN VAN DER MALE.

GRAFISCH VORMGEVER

Erwin is sinds maart 2015 werkzaam bij ons op de studio. Een creatieve vakgek zowel op de zaak als privé. Ontwerpt o.a. de fraaiste huisstijlen, logo’s en websites.

Privé is Erwin getrouwd en heeft vier kinderen. Zijn vrije tijd besteedt hij aan hardlopen, klussen en is graag buiten bezig.

ALEXANDER DE LANGE.

ORDER- / PRODUCTIEMANAGER

Alexander, 37 jaar en sinds januari 2015 werkzaam bij Van Hout Reclamemakers & Drukkers. Deze “wervelwind” is werkelijk een manus van alles binnen het bedrijf en draait nergens z’n handen voor om. Binnen Van Hout Reclamemakers & Drukkers is hij verantwoordelijk voor planning, orderbegeleiding, productie en calculatie.

Privé is hij getrouwd, vader van 4 kinderen en is hij reservist bij het Korps Nationale Reserve.

TIM DUYST.

ORDER BEGELEIDER

Tim weet wat drukken is, wat mogelijk is en wat niet, maar daar heeft hij waarschijnlijk ook wel een oplossing voor! Thuis schraapt hij zijn keel voor de tenorpartijen in het gospelkoor ’Rejoice’. Woont met zijn zoon in Bunschoten, waar hij graag naar de plaatselijke voetbalclubs kijkt. Tim is een fervent fietser en zwemmer.

CAROOL VAN HOUT.

Marketing & communicatie

Getrouwd met Etienne. Moeder van 4 geweldige kids. Passie voor marketing, communicatie en fotografie. Stippelt graag de juiste marketing & communicatieroute uit voor de klant.

“A goal without a plan is just a wish”

ETIENNE VAN HOUT.

DIRECTEUR/EIGENAAR

Etienne is het eerste contact met de klant en bestuurt het bedrijf met net zoveel passie als zijn crossmotor. Gaat tot het uiterste voor zijn klanten en is enorm gedreven in alles wat hij doet, thuis of op de zaak.

Is getrouwd met Carool, vadert over 4 kids, Jordy, Leon, Jill & Fay en sinds kort over labrador BINK. Hij geniet volop van het leven en is elk weekend samen met zijn 2 zoons te vinden op de motorcrossbanen door het hele land.