Nieuws.

Blijf up-to-date

Een hart onder de riem

Er is van alles bezig in ons kleine kikkerlandje en waar het eindigt is nog voor niemand inzichtelijk. Wij doen ons uiterste best om onze werkzaamheden uit te blijven voeren. Daarin nemen wij de richtlijnen van de overheid in acht. Dit houdt in dat wij onze contacten zoveel mogelijk digitaal en telefonisch zullen onderhouden. Wij hanteren deze regels in ieder geval tot en met 6 april a.s.! We ontvangen dus voorlopig geen bezoek, houden voldoende afstand richting onze collega’s, leveranciers en klanten en letten goed op elkaar!

Wij willen een ieder een hart onder de riem steken, laten we vooral blijven omkijken naar elkaar en kijken wat we voor de mensen om ons heen kunnen betekenen.

Lieve groet,

Team van Hout

Heerlijke koffie @ Van Hout

Vanaf heden hebben wij bij Van Hout heerlijke koffie, dankzij Rhea Vendors Benelux b.v. en LEUT koffiemakers. Marcel en Boukje, dank voor de top service!

Komt U snel een lekker bakje koffie drinken bij ons? Dan vertellen wij u gelijk even wat we allemaal voor u kunnen betekenen op grafisch gebied!
Koffie @ Van Hout

Nieuwe brochures PURE en RAW voor W&G Brinkhorst

De nieuwe brochures PURE en RAW zijn weer door ons gedrukt voor W&G Brinkhorst.
Deze keer was het de beurt aan het assortiment VOORJAAR/ZOMER. Het is elke keer weer genieten van de mooiste foto’s en heerlijkste producten, we staan letterlijk te watertanden tijdens het drukken van deze mooie brochures!

W&G, de beste producten voor foodprofessionals en voor de professionele keuken. Al 60 jaar is W&G Brinkhorst dé specialist in kip, vlees, wild en gevogelte.
www.wgbrinkhorst.nl

Kleding voor MX Team Freek van der Vlist #88

Voor het nieuwe crossseizoen hebben we MX Team Freek van der Vlist #88 voorzien van Softshell jassen, hoody’s, bodywarmers, T-shirts en blouses. Allemaal voorzien van de sponsorlogo’s middels een hoge kwaliteit borduring. Mooi geworden toch?

Gas d’r op Freek van der Vlist #88 in 2020 en op naar een mooi resultaat in ONK 500cc klasse!

#Van Hout #Hopman Ruimtemakers #Andre Motors #Autobedrijf de Assel

Verkoopbrochures Siematic

Prachtige verkoopbrochures SieMatic “Woonpark Hoevelaken” i.o.v. onze gewaardeerde klant Eigenhuis Keuken Groep.
Mooi Project!

Busbelettering Van Renselaar Hoveniers

De mannen bij Van Renselaar Hoveniers rijden er weer fraai bij in de nieuwe bussen. Het logo hebben we iets gerestyled, wat weer heeft geresulteerd in een mooie belettering op de zwarte bussen. Het rood, groen en zilver komt prachtig uit zo.
http://www.vanrenselaarhoveniers.nl/

Interne belettering Woningstichting Nijkerk

Na eerst alle buitenbelettering, vlaggen en nieuwe bedrijfskleding bij de Woningstichting Nijkerk te hebben verzorgd, was het de afgelopen weken tijd voor de interne belettering. Wat is het toch een mooi geheel geworden! Heel trots op het resultaat!

Signing LIEBHERR in Cuba

De signing van VAN HOUT reikt zelfs tot in Cuba! In opdracht van WOMY Equipment Supply hebben wij deze signing van LIEBHERR geproduceerd voor op het pand van WOMY EQUIPMENT RENTAL IN ZED MARIEL / CUBA.
https://www.womy.com/

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

PETER VILIJN.

Commercieel manager

Peter is onze nieuwste aanwinst bij Van Hout. Deze goedlachse commercieel manager is getrouwd met Regina en vader van 3 mooie dochters.

Hij houdt enorm van praten, fietsen, wandelen en luistert graag naar muziek. Hij luistert ook graag naar u als klant en komt graag eens bij u op de koffie!

ROBIN POLS.

Grafisch vormgever | Signmaker

Robin is de benjamin aan boord bij Van Hout. Met zijn 26 jaar de jongste van het hele spul, maar zeer gedreven in de dingen die hij maakt. Als grafisch vormgever en signmaker weet hij z’n mannetje te staan en zorgt hij voor de mooiste beletteringen!

JAN-WILLEM BOTTENBERG.

DRUKKER

Jan Willem is onze offsetdrukker in hart en nieren.
Privé zit Jan Willem het liefst op het water, varen is zijn grootste passie.
Met vrienden of het gezin maakt hij menig kilometer over water.

HENK SCHWEGLER.

DRUKWERKVOORBEREIDER / AFWERKER

Zwaait de scepter over de CTP-afdeling. Weet alles van inslag, afloop, overdruk en oplage. Getrouwd, vader en zelfs al opa. Ondanks zijn grijze haar en kin een zeer sportief mannetje. Voetballen, fietsen, hardlopen, het kan niet op.

MARCO VAN DER WIELEN.

GRAFISCH VORMGEVER / ILLUSTRATOR

Naast al zijn Mac-bedrijvigheid een kei in illustratief werk. Creatief tot achter zijn oren. Hij schildert en speelt & studeert heel swingende ritmes op de djembé.

Met z’n rastahaar een opvallende verschijning binnen het bedrijf.

ERWIN VAN DER MALE.

GRAFISCH VORMGEVER

Erwin is sinds maart 2015 werkzaam bij ons op de studio. Een creatieve vakgek zowel op de zaak als privé. Ontwerpt o.a. de fraaiste huisstijlen, logo’s en websites.

Privé is Erwin getrouwd en heeft vier kinderen. Zijn vrije tijd besteedt hij aan hardlopen, klussen en is graag buiten bezig.

ALEXANDER DE LANGE.

ORDER- / PRODUCTIEMANAGER

Alexander, 37 jaar en sinds januari 2015 werkzaam bij Van Hout Reclamemakers & Drukkers. Deze “wervelwind” is werkelijk een manus van alles binnen het bedrijf en draait nergens z’n handen voor om. Binnen Van Hout Reclamemakers & Drukkers is hij verantwoordelijk voor planning, orderbegeleiding, productie en calculatie.

Privé is hij getrouwd, vader van 4 kinderen en is hij reservist bij het Korps Nationale Reserve.

TIM DUYST.

ORDER BEGELEIDER

Tim weet wat drukken is, wat mogelijk is en wat niet, maar daar heeft hij waarschijnlijk ook wel een oplossing voor! Thuis schraapt hij zijn keel voor de tenorpartijen in het gospelkoor ’Rejoice’. Woont met zijn zoon in Bunschoten, waar hij graag naar de plaatselijke voetbalclubs kijkt. Tim is een fervent fietser en zwemmer.

CAROOL VAN HOUT.

Marketing & communicatie

Getrouwd met Etienne. Moeder van 4 geweldige kids. Passie voor marketing, communicatie en fotografie. Stippelt graag de juiste marketing & communicatieroute uit voor de klant.

“A goal without a plan is just a wish”

ETIENNE VAN HOUT.

DIRECTEUR/EIGENAAR

Etienne is het eerste contact met de klant en bestuurt het bedrijf met net zoveel passie als zijn crossmotor. Gaat tot het uiterste voor zijn klanten en is enorm gedreven in alles wat hij doet, thuis of op de zaak.

Is getrouwd met Carool, vadert over 4 kids, Jordy, Leon, Jill & Fay en sinds kort over labrador BINK. Hij geniet volop van het leven en is elk weekend samen met zijn 2 zoons te vinden op de motorcrossbanen door het hele land.