Nieuws.

Blijf up-to-date

BROCHURES RAW & PURE VOOR W&G

2 x per jaar drukken we voor W & G deze prachtig vormgegeven brochures PURE en RAW. Deze keer was het weer de beurt aan het assortiment NAJAAR/WINTER. Het blijft toch elke keer weer een “smakelijke” klus om deze brochures voor hen te vervaardigen.

W&G, de beste producten voor foodprofessionals en voor de professionele keuken. Al 60 jaar is W&G Brinkhorst dé specialist in kip, vlees, wild en gevogelte.
www.wgbrinkhorst.nl

Piepschuimlogo voor Remkes The Poultry Family

Remkes The Poultry Family is volop in beweging! De verbouwing van het hoofdkantoor is een feit en wat is het prachtig geworden. Wij hebben het logo van Remkes The Poultry Family groot in piepschuim aangebracht, zodat het als een 3D object de ruimte in komt. Fraai resultaat aan de muur toch?

Nieuwe Corporate Brochure VAN HOUT!

Binnenkort bij u op de deurmat, onze nieuwe corporate brochure! Maak kennis met de zee aan mogelijkheden binnen VAN HOUT. Heeft u de brochure niet ontvangen en bent u ook nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? Stuur ons een mailtje met uw gegevens en we zorgen dat de brochure z.s.m. naar u toekomt!

info@vanhout.nl

Nieuwe website Koos van den Berge ONLINE!

Voor Koos van den Berge hebben we een nieuwe website gebouwd in WordPress en gelijk zijn facebookpagina in dezelfde stijl vormgegeven. Neem snel een kijkje op www.kvandenberge.nl voor het resultaat!

Koos van den Berge is er voor iedereen, voor de particuliere- maar zeker ook de zakelijke klant. Koos is een enthousiaste en zeer hard werkende hovenier met het hart voor de tuin op de juiste plaats. Hij luistert graag naar de wensen van u als klant en maakt ze graag voor u waar!

Wij gaan er even tussenuit!

Ook voor ons is het al bijna vakantietijd en zoals ieder jaar gaan we er even 2 weken tussenuit!

Wij zijn gesloten i.v.m. onze vakantie van 12 t/m 23 augustus 2019. Maandag 26 augustus staan we weer voor u klaar!

Wij wensen u allemaal een fijne en zonnige vakantie toe!

Vakantiegroeten van Etienne, Carool, Tim, Alexander, Henk, Erwin, Marco, Peter, Jan-Willem en Robin

FLYERS VOOR BISON INVESTMENTS

BISON INVESTMENTS
Oog voor goede investeringen!

We hebben de afgelopen tijd regelmatig flyers gemaakt voor Bison Investments om aandacht te vragen voor hun vastgoedportefeuille en het werkt. De response is super!

Bent u op zoek naar een kantoorruimte of bedrijfsruimte in Nederland? Dan zit u bij Bison Investments B.V. goed! In hun vastgoedportefeuille hebben zij diverse bedrijfs- en kantoor panden in de verhuur door heel Nederland. Kijk zelf op: 
https://www.bisoninvestments.nl

Beurswand Korpershoek

Een fraaie beurswand voor Korpershoek gemaakt. Snel en eenvoudig op te zetten en weer af te breken. Te verkrijgen in een gebogen of rechte vorm en natuurlijk met uw eigen ontwerp.

ROBIN POLS.

Grafisch vormgever | Signmaker

Robin is de benjamin aan boord bij Van Hout. Met zijn 26 jaar de jongste van het hele spul, maar zeer gedreven in de dingen die hij maakt. Als grafisch vormgever en signmaker weet hij z’n mannetje te staan en zorgt hij voor de mooiste beletteringen!

JAN-WILLEM BOTTENBERG.

DRUKKER

Jan Willem is onze offsetdrukker in hart en nieren.
Privé zit Jan Willem het liefst op het water, varen is zijn grootste passie.
Met vrienden of het gezin maakt hij menig kilometer over water.

HENK SCHWEGLER.

DRUKWERKVOORBEREIDER / AFWERKER

Zwaait de scepter over de CTP-afdeling. Weet alles van inslag, afloop, overdruk en oplage. Getrouwd, vader en zelfs al opa. Ondanks zijn grijze haar en kin een zeer sportief mannetje. Voetballen, fietsen, hardlopen, het kan niet op.

MARCO VAN DER WIELEN.

GRAFISCH VORMGEVER / ILLUSTRATOR

Naast al zijn Mac-bedrijvigheid een kei in illustratief werk. Creatief tot achter zijn oren. Hij schildert en speelt & studeert heel swingende ritmes op de djembé.

Met z’n rastahaar een opvallende verschijning binnen het bedrijf.

ERWIN VAN DER MALE.

GRAFISCH VORMGEVER

Erwin is sinds maart 2015 werkzaam bij ons op de studio. Een creatieve vakgek zowel op de zaak als privé. Ontwerpt o.a. de fraaiste huisstijlen, logo’s en websites.

Privé is Erwin getrouwd en heeft vier kinderen. Zijn vrije tijd besteedt hij aan hardlopen, klussen en is graag buiten bezig.

ALEXANDER DE LANGE.

ORDER- / PRODUCTIEMANAGER

Alexander, 37 jaar en sinds januari 2015 werkzaam bij Van Hout Reclamemakers & Drukkers. Deze “wervelwind” is werkelijk een manus van alles binnen het bedrijf en draait nergens z’n handen voor om. Binnen Van Hout Reclamemakers & Drukkers is hij verantwoordelijk voor planning, orderbegeleiding, productie en calculatie.

Privé is hij getrouwd, vader van 4 kinderen en is hij reservist bij het Korps Nationale Reserve.

TIM DUYST.

ORDER BEGELEIDER

Tim weet wat drukken is, wat mogelijk is en wat niet, maar daar heeft hij waarschijnlijk ook wel een oplossing voor! Thuis schraapt hij zijn keel voor de tenorpartijen in het gospelkoor ’Rejoice’. Woont met zijn zoon in Bunschoten, waar hij graag naar de plaatselijke voetbalclubs kijkt. Tim is een fervent fietser en zwemmer.

CAROOL VAN HOUT.

Marketing & communicatie

Getrouwd met Etienne. Moeder van 4 geweldige kids. Passie voor marketing, communicatie en fotografie. Stippelt graag de juiste marketing & communicatieroute uit voor de klant.

“A goal without a plan is just a wish”

ETIENNE VAN HOUT.

DIRECTEUR/EIGENAAR

Etienne is het eerste contact met de klant en bestuurt het bedrijf met net zoveel passie als zijn crossmotor. Gaat tot het uiterste voor zijn klanten en is enorm gedreven in alles wat hij doet, thuis of op de zaak.

Is getrouwd met Carool, vadert over 4 kids, Jordy, Leon, Jill & Fay en sinds kort over labrador BINK. Hij geniet volop van het leven en is elk weekend samen met zijn 2 zoons te vinden op de motorcrossbanen door het hele land.