Nieuws.

Blijf up-to-date

Interne belettering Woningstichting Nijkerk

Na eerst alle buitenbelettering, vlaggen en nieuwe bedrijfskleding bij de Woningstichting Nijkerk te hebben verzorgd, was het de afgelopen weken tijd voor de interne belettering. Wat is het toch een mooi geheel geworden! Heel trots op het resultaat!

Signing LIEBHERR in Cuba

De signing van VAN HOUT reikt zelfs tot in Cuba! In opdracht van WOMY Equipment Supply hebben wij deze signing van LIEBHERR geproduceerd voor op het pand van WOMY EQUIPMENT RENTAL IN ZED MARIEL / CUBA.
https://www.womy.com/

Paraplu’s als relatiegeschenk

De paraplu is een onmisbaar item in het Nederlandse klimaat en altijd prominent aanwezig op de vele regenachtige dagen die ons landje telt, dus uitermate geschikt als relatiegeschenk.
Wij hebben een groot assortiment paraplu’s in een scala aan kleuren.
Maak de paraplu uniek door er uw eigen logo en/of boodschap op te laten drukken.
Beschermd tegen de regen, maar ook verzekerd van een succesvolle promotie.
De druilerige dagen komen er weer aan, dus bestel ze snel bij Van Hout.

Interne signing Vrieshuis Lagemaat

Ook voor interne signing draaien de signmakers bij van Hout hun hand niet om! Hier bij Vrieshuis Lagemaat aan de Gezellenstraat te Nijkerk hebben ze ervoor gezorgd, dat iedereen weer weet waar hij wezen moet na de interne restyling. De begane grond is hier voorzien van raambelettering, deursigning, diverse borden en mooie grote canvasdoeken om de kantoren en andere ruimtes meer sfeer te geven, fraai toch?

KALENDERS

Wie heeft er nou niet een kalender in huis of op kantoor? In onze drukke levens vergeten we wel eens welke dag of week het is en een kalender helpt ons hierbij. Een bedrukte kalender is een uitstekend relatiegeschenk voor uw medewerkers en/of zakenrelaties.

Met een bedrukte kalender zorgt u dat uw bedrijfsnaam 365 dagen per jaar in beeld is, iedereen kijkt namelijk minimaal eenmaal per dag op een kalender.

Van Hout is dè partner voor u als het gaat om uw relatiegeschenken. Wij staan voor kwaliteit, scherpe prijzen en service. U kunt bij ons kiezen uit een ruim assortiment kalenders, bestaande uit week-, maand en jaarkalenders, desgewenst gecombineerd met uw kerstkaart.

Verhoog uw naamsbekendheid dus met een bedrukte kalender en bestel ze snel bij Van Hout! Bel 033 – 245 56 50

EINDEJAARSGESCHENKEN

Een enorm assortiment eindejaarsgeschenken, vanaf nu verkrijgbaar bij VAN HOUT!
Eindejaarsgeschenken voor uw personeel zoeken lastig? Niet meer. VAN HOUT helpt U graag! Een origineel eindejaarsgeschenk wordt gewaardeerd en vergroot de loyaliteit en inzet onder uw medewerkers. Alle geschenken kunnen worden voorzien van Uw eigen logo en/of persoonlijke boodschap. Maak snel een afspraak en maak kennis met onze mogelijkheden! 033 245 56 50 of mail naar info@vanhout.nl

Stuur een persoonlijke kerstkaart!

Nog 70 dagen tot kerst…..
Stuur dit jaar weer eens een fysieke kaart naar uw klanten & relaties. Elk mens krijgt graag persoonlijke aandacht en persoonlijke aandacht betaalt zich altijd terug.
Bestel uw kerstkaarten voor 15 november a.s., dan zorgen wij ervoor dat ze ruim voor de kerst gereed zijn. Maak nu snel een keuze uit één van onze kerstboeken of maak een afspraak op 033 – 245 56 50 om een kaart geheel naar uw eigen wensen te laten ontwerpen!

Raambelettering & Lichtreclame voor Tandartspraktijk NijCare te Nijkerk.

Raambelettering & Lichtreclame voor Tandartspraktijk NijCare te Nijkerk.
Ontwerp & Realisatie by VAN HOUT [D]SIGN | PRINT | MEDIA

Tandartspraktijk NijCare is dé mondzorgpraktijk voor het hele gezin waar passie voor tandheelkundige zorg, vakkundige behandelingen, aandacht en tijd voor de patiënten centraal staat.
https://www.tandartspraktijknijcare.nl/

Van Hout

JORDY VAN HOUT.

GRAFISCH VORMGEVER/SIGNMAKER

Onze jongste telg en beginnend grafisch vormgever/signmaker werkt sinds kort binnen ons bedrijf om alle kneepjes van het vak onder de knie te krijgen. Het grafische vak met de paplepel ingegoten gekregen door vader en opa.

Fanatiek motorcrosser die nu zelf de mooiste crossstickers ontwerpt en produceert.

Daarnaast mag hij graag hardlopen of een rondje op de mountainbike maken.

PETER VILIJN.

Commercieel manager

Peter is onze nieuwste aanwinst bij Van Hout. Deze goedlachse commercieel manager is getrouwd met Regina en vader van 3 mooie dochters.

Hij houdt enorm van praten, fietsen, wandelen en luistert graag naar muziek. Hij luistert ook graag naar u als klant en komt graag eens bij u op de koffie!

ROBIN POLS.

Grafisch vormgever | Signmaker

Robin is de benjamin aan boord bij Van Hout. Met zijn 26 jaar de jongste van het hele spul, maar zeer gedreven in de dingen die hij maakt. Als grafisch vormgever en signmaker weet hij z’n mannetje te staan en zorgt hij voor de mooiste beletteringen!

JAN-WILLEM BOTTENBERG.

DRUKKER

Jan Willem is onze offsetdrukker in hart en nieren.
Privé zit Jan Willem het liefst op het water, varen is zijn grootste passie.
Met vrienden of het gezin maakt hij menig kilometer over water.

HENK SCHWEGLER.

DRUKWERKVOORBEREIDER / AFWERKER

Zwaait de scepter over de CTP-afdeling. Weet alles van inslag, afloop, overdruk en oplage. Getrouwd, vader en zelfs al opa. Ondanks zijn grijze haar en kin een zeer sportief mannetje. Voetballen, fietsen, hardlopen, het kan niet op.

MARCO VAN DER WIELEN.

GRAFISCH VORMGEVER / ILLUSTRATOR

Naast al zijn Mac-bedrijvigheid een kei in illustratief werk. Creatief tot achter zijn oren. Hij schildert en speelt & studeert heel swingende ritmes op de djembé.

Met z’n rastahaar een opvallende verschijning binnen het bedrijf.

ERWIN VAN DER MALE.

GRAFISCH VORMGEVER

Erwin is sinds maart 2015 werkzaam bij ons op de studio. Een creatieve vakgek zowel op de zaak als privé. Ontwerpt o.a. de fraaiste huisstijlen, logo’s en websites.

Privé is Erwin getrouwd en heeft vier kinderen. Zijn vrije tijd besteedt hij aan hardlopen, klussen en is graag buiten bezig.

ALEXANDER DE LANGE.

ORDER- / PRODUCTIEMANAGER

Alexander, 37 jaar en sinds januari 2015 werkzaam bij Van Hout Reclamemakers & Drukkers. Deze “wervelwind” is werkelijk een manus van alles binnen het bedrijf en draait nergens z’n handen voor om. Binnen Van Hout Reclamemakers & Drukkers is hij verantwoordelijk voor planning, orderbegeleiding, productie en calculatie.

Privé is hij getrouwd, vader van 4 kinderen en is hij reservist bij het Korps Nationale Reserve.

TIM DUYST.

ORDER BEGELEIDER

Tim weet wat drukken is, wat mogelijk is en wat niet, maar daar heeft hij waarschijnlijk ook wel een oplossing voor! Thuis schraapt hij zijn keel voor de tenorpartijen in het gospelkoor ’Rejoice’. Woont met zijn zoon in Bunschoten, waar hij graag naar de plaatselijke voetbalclubs kijkt. Tim is een fervent fietser en zwemmer.

CAROOL VAN HOUT.

Marketing & communicatie

Getrouwd met Etienne. Moeder van 4 geweldige kids. Passie voor marketing, communicatie en fotografie. Stippelt graag de juiste marketing & communicatieroute uit voor de klant.

“A goal without a plan is just a wish”

ETIENNE VAN HOUT.

DIRECTEUR/EIGENAAR

Etienne is het eerste contact met de klant en bestuurt het bedrijf met net zoveel passie als zijn crossmotor. Gaat tot het uiterste voor zijn klanten en is enorm gedreven in alles wat hij doet, thuis of op de zaak.

Is getrouwd met Carool, vadert over 4 kids, Jordy, Leon, Jill & Fay en sinds kort over labrador BINK. Hij geniet volop van het leven en is elk weekend samen met zijn 2 zoons te vinden op de motorcrossbanen door het hele land.