Nieuws.

Blijf up-to-date

WordPress voor Van Elteren Hoveniers

En weer zo’n mooie WordPress website opgeleverd! De website voor Van Elteren Hoveniers spat toch werkelijk van je scherm af! Neem snel een kijkje en laat weten wat je ervan vindt!
www.vanelteren.nl
Ontwerp & Realisatie : VAN HOUT [D]SIGN | PRINT | MEDIA

Vaktijdschrijften NTVW & NTVH

In opdracht van Studio Saffier, dé communicatiespecialist voor de gezondheidszorg, drukken wij 11 x per jaar beide vaktijdschriften NTVW en NTVH.
Nederlandse tijdschriften voor Wondzorg en Huidzorg. Meer informatie is te vinden op:
http://www.ntvw.nl
http://www.ntvhuidzorg.nl/

Creatief van huis uit! Business in Nijkerk

Ronkende motoren, grote stofwolken en een enthousiast meelevend publiek langs de baan. Bij de familie Van Hout draait alles om de motorcross-sport. Zoons Jordy en Léon zijn vaak te vinden op de crossbaan en rijden op nationaal niveau. Moeder Carool ondersteunt, verzorgt de catering en fungeert samen met dochters Fay en Jill als het promotieteam. Vader Etienne is coach, trainer en monteur. De sport is een leven op zich. Vol trainingen, technische voorbereidingen en te rijden wedstrijden die soms een heel weekend in beslag nemen. En dat terwijl het gezin doordeweeks ook een succesvolle onderneming runt: VAN HOUT [D]SIGN PRINT MEDIA in Nijkerk. Lees het hele artikel hier http://businessinnijkerk.nl/creatievelingen-van-huis-uit/

Akoestische panelen met eigen print bij Van Dunschoten Elektrotechniek

In de entree en kantine bij Van Dunschoten Elektrotechniek hebben we gebruik gemaakt van akoestische panelen, voorzien van fraaie prints. We hebben zo het galmen in deze ruimtes aangepakt en tegelijkertijd is een prettige look & feel ontstaan, passend bij de inrichting. Goede akoestiek in kantoren en andere plekken waar veel geluid is, zorgt voor optimale productiviteit, motivatie en prestatie. Een ‘hard’ interieur heeft een lange nagalm en wekt irritatie en vermoeidheid op bij de mensen die in zo’n ruimte werken en zich verstaanbaar moeten maken. Een aangename akoestische omgeving vermindert stress en dit komt de concentratie ten goede. De Akoestische panelen helpen hierbij en creëren een prettige (werk)omgeving. Met een stuk personalisatie op de print kun je voor jouw klanten of personeel ook echt iets moois neerzetten.

Nieuwe WordPress website voor de Heeren van Nijkerk Schilderwerken

Bamm!!!
Weer een mooie WordPress website opgeleverd aan een blije klant!
Deze keer de nieuwe website voor De Heeren van Nijkerk Schilderwerken.
Ontwerp & Realisatie by VAN HOUT.
Neem snel een kijkje! Mooi resultaat toch?
www.heerenvannijkerk.nl

BROCHURES RAW & PURE VOOR W&G

2 x per jaar drukken we voor W & G deze prachtig vormgegeven brochures PURE en RAW. Deze keer was het weer de beurt aan het assortiment NAJAAR/WINTER. Het blijft toch elke keer weer een “smakelijke” klus om deze brochures voor hen te vervaardigen.

W&G, de beste producten voor foodprofessionals en voor de professionele keuken. Al 60 jaar is W&G Brinkhorst dé specialist in kip, vlees, wild en gevogelte.
www.wgbrinkhorst.nl

Piepschuimlogo voor Remkes The Poultry Family

Remkes The Poultry Family is volop in beweging! De verbouwing van het hoofdkantoor is een feit en wat is het prachtig geworden. Wij hebben het logo van Remkes The Poultry Family groot in piepschuim aangebracht, zodat het als een 3D object de ruimte in komt. Fraai resultaat aan de muur toch?

Nieuwe Corporate Brochure VAN HOUT!

Binnenkort bij u op de deurmat, onze nieuwe corporate brochure! Maak kennis met de zee aan mogelijkheden binnen VAN HOUT. Heeft u de brochure niet ontvangen en bent u ook nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? Stuur ons een mailtje met uw gegevens en we zorgen dat de brochure z.s.m. naar u toekomt!

info@vanhout.nl

Nieuwe website Koos van den Berge ONLINE!

Voor Koos van den Berge hebben we een nieuwe website gebouwd in WordPress en gelijk zijn facebookpagina in dezelfde stijl vormgegeven. Neem snel een kijkje op www.kvandenberge.nl voor het resultaat!

Koos van den Berge is er voor iedereen, voor de particuliere- maar zeker ook de zakelijke klant. Koos is een enthousiaste en zeer hard werkende hovenier met het hart voor de tuin op de juiste plaats. Hij luistert graag naar de wensen van u als klant en maakt ze graag voor u waar!

Van Hout

JORDY VAN HOUT.

GRAFISCH VORMGEVER/SIGNMAKER

Onze jongste telg en beginnend grafisch vormgever/signmaker werkt sinds kort binnen ons bedrijf om alle kneepjes van het vak onder de knie te krijgen. Het grafische vak met de paplepel ingegoten gekregen door vader en opa.

Fanatiek motorcrosser die nu zelf de mooiste crossstickers ontwerpt en produceert.

Daarnaast mag hij graag hardlopen of een rondje op de mountainbike maken.

PETER VILIJN.

Commercieel manager

Peter is onze nieuwste aanwinst bij Van Hout. Deze goedlachse commercieel manager is getrouwd met Regina en vader van 3 mooie dochters.

Hij houdt enorm van praten, fietsen, wandelen en luistert graag naar muziek. Hij luistert ook graag naar u als klant en komt graag eens bij u op de koffie!

ROBIN POLS.

Grafisch vormgever | Signmaker

Robin is de benjamin aan boord bij Van Hout. Met zijn 26 jaar de jongste van het hele spul, maar zeer gedreven in de dingen die hij maakt. Als grafisch vormgever en signmaker weet hij z’n mannetje te staan en zorgt hij voor de mooiste beletteringen!

JAN-WILLEM BOTTENBERG.

DRUKKER

Jan Willem is onze offsetdrukker in hart en nieren.
Privé zit Jan Willem het liefst op het water, varen is zijn grootste passie.
Met vrienden of het gezin maakt hij menig kilometer over water.

HENK SCHWEGLER.

DRUKWERKVOORBEREIDER / AFWERKER

Zwaait de scepter over de CTP-afdeling. Weet alles van inslag, afloop, overdruk en oplage. Getrouwd, vader en zelfs al opa. Ondanks zijn grijze haar en kin een zeer sportief mannetje. Voetballen, fietsen, hardlopen, het kan niet op.

MARCO VAN DER WIELEN.

GRAFISCH VORMGEVER / ILLUSTRATOR

Naast al zijn Mac-bedrijvigheid een kei in illustratief werk. Creatief tot achter zijn oren. Hij schildert en speelt & studeert heel swingende ritmes op de djembé.

Met z’n rastahaar een opvallende verschijning binnen het bedrijf.

ERWIN VAN DER MALE.

GRAFISCH VORMGEVER

Erwin is sinds maart 2015 werkzaam bij ons op de studio. Een creatieve vakgek zowel op de zaak als privé. Ontwerpt o.a. de fraaiste huisstijlen, logo’s en websites.

Privé is Erwin getrouwd en heeft vier kinderen. Zijn vrije tijd besteedt hij aan hardlopen, klussen en is graag buiten bezig.

ALEXANDER DE LANGE.

ORDER- / PRODUCTIEMANAGER

Alexander, 37 jaar en sinds januari 2015 werkzaam bij Van Hout Reclamemakers & Drukkers. Deze “wervelwind” is werkelijk een manus van alles binnen het bedrijf en draait nergens z’n handen voor om. Binnen Van Hout Reclamemakers & Drukkers is hij verantwoordelijk voor planning, orderbegeleiding, productie en calculatie.

Privé is hij getrouwd, vader van 4 kinderen en is hij reservist bij het Korps Nationale Reserve.

TIM DUYST.

ORDER BEGELEIDER

Tim weet wat drukken is, wat mogelijk is en wat niet, maar daar heeft hij waarschijnlijk ook wel een oplossing voor! Thuis schraapt hij zijn keel voor de tenorpartijen in het gospelkoor ’Rejoice’. Woont met zijn zoon in Bunschoten, waar hij graag naar de plaatselijke voetbalclubs kijkt. Tim is een fervent fietser en zwemmer.

CAROOL VAN HOUT.

Marketing & communicatie

Getrouwd met Etienne. Moeder van 4 geweldige kids. Passie voor marketing, communicatie en fotografie. Stippelt graag de juiste marketing & communicatieroute uit voor de klant.

“A goal without a plan is just a wish”

ETIENNE VAN HOUT.

DIRECTEUR/EIGENAAR

Etienne is het eerste contact met de klant en bestuurt het bedrijf met net zoveel passie als zijn crossmotor. Gaat tot het uiterste voor zijn klanten en is enorm gedreven in alles wat hij doet, thuis of op de zaak.

Is getrouwd met Carool, vadert over 4 kids, Jordy, Leon, Jill & Fay en sinds kort over labrador BINK. Hij geniet volop van het leven en is elk weekend samen met zijn 2 zoons te vinden op de motorcrossbanen door het hele land.