Nieuws.

Blijf up-to-date

Directmailing nodig? Van Hout ontzorgt U van A tot Z!

Directmailing nodig? Van Hout regelt het voor U van A tot Z. Met onze eigen couverteermachine verwerken wij snel Uw mailings.

Elke brief en bijlage, hoe complex ook, kan door ons worden verwerkt. Snel, efficiënt en foutloos. Daarna bieden wij Uw partijenpost aan bij PostNL, zodat U er verder geen omkijken meer naar heeft.

Informeer naar onze mogelijkheden op 033 254 56 52

Fraaie Roll-up banners voor VAN DE RIDDER Makelaars

Binnen 2 dagen 2 mooie Roll up banners verzorgd voor Van de Ridder Makelaars in Nijkerk. Van ontwerp tot realisatie, allemaal onder 1 dak bij Van Hout.

Wij blij, klant blij!

Ps. En wat print ie toch gaaf he die nieuwe Roland Printer van ons!

Bedrijfskleding Woningstichting Nijkerk

Een nieuw logo, een nieuw jasje voor de Woningstichting in Nijkerk. Alle werknemers van WSN lopen er weer keurig bij in hun nieuwe bedrijfskleding met natuurlijk het nieuwe logo erop geborduurd. Broeken, jassen, shirts, overhemden, vesten, bodywarmers, wat een mooi geheel!

Realisatie by Van Hout

Webshop Van Hout

Eind van de maand gaat onze nieuwe webshop online! Dan kunt u ook bij Van Hout online shoppen tegen concurrerende internetprijzen. Hou ons op socialmedia goed in de gaten. Wij gaan snel weer verder met het vullen van de shop! Tot gauw @ Van Hout.

Logo / Huisstijl voor Boone International Trading

Voor Boone International Trading een mooie logo/huisstijl gemaakt. Modern & Internationaal, precies zoals de klant dat wenste. Ziet er strak uit toch? Ook een nieuwe logo/huisstijl nodig of uw huidige logo een tikkeltje moderniseren? Neem dan snel contact met ons op!

Nieuwe masten en vlaggen voor Biaflex in Barneveld

Afgelopen week 2 nieuwe masten met vlaggen geplaatst bij Biaflex in Barneveld!

Over Biaflex: ” Wij hebben leuke vacatures en gemotiveerde kandidaten. Bia Flex is een lokaal en kleinschalig uitzendbureau in Barneveld.” Als uitzendbureau geven wij aandacht aan dat wat wij belangrijk vinden. Namelijk: bedrijven en kandidaten.

Belettering Paardentrailer Moofpeople

Ook voor de belettering van paardentrailers moet u gewoon bij Van Hout zijn. Zie hier de paardentrailer welke we afgelopen week voor Moofpeople hebben voorzien van nieuwe belettering. Fraai geworden toch?

Informeer eens naar de mogelijkheden, wij beletteren ook graag uw paardentrailer, wagen en/of vrachtwagen.

Online shoppen bij Van Hout.

Maak nu kennis met onze nieuwe webshop! Hier kunt u nu zelf heel snel en voordelig uw producten bestellen als u zelf al over een (druk)bestand beschikt. Wij zijn er voor U als marketingafdeling, reclamebureau, reseller of particulier, iedereen kan bij Van Hout terecht!

Van Hout

PETER VILIJN.

Commercieel manager

Peter is onze nieuwste aanwinst bij Van Hout. Deze goedlachse commercieel manager is getrouwd met Regina en vader van 3 mooie dochters.

Hij houdt enorm van praten, fietsen, wandelen en luistert graag naar muziek. Hij luistert ook graag naar u als klant en komt graag eens bij u op de koffie!

ROBIN POLS.

Grafisch vormgever | Signmaker

Robin is de benjamin aan boord bij Van Hout. Met zijn 26 jaar de jongste van het hele spul, maar zeer gedreven in de dingen die hij maakt. Als grafisch vormgever en signmaker weet hij z’n mannetje te staan en zorgt hij voor de mooiste beletteringen!

JAN-WILLEM BOTTENBERG.

DRUKKER

Jan Willem is onze offsetdrukker in hart en nieren.
Privé zit Jan Willem het liefst op het water, varen is zijn grootste passie.
Met vrienden of het gezin maakt hij menig kilometer over water.

HENK SCHWEGLER.

DRUKWERKVOORBEREIDER / AFWERKER

Zwaait de scepter over de CTP-afdeling. Weet alles van inslag, afloop, overdruk en oplage. Getrouwd, vader en zelfs al opa. Ondanks zijn grijze haar en kin een zeer sportief mannetje. Voetballen, fietsen, hardlopen, het kan niet op.

MARCO VAN DER WIELEN.

GRAFISCH VORMGEVER / ILLUSTRATOR

Naast al zijn Mac-bedrijvigheid een kei in illustratief werk. Creatief tot achter zijn oren. Hij schildert en speelt & studeert heel swingende ritmes op de djembé.

Met z’n rastahaar een opvallende verschijning binnen het bedrijf.

ERWIN VAN DER MALE.

GRAFISCH VORMGEVER

Erwin is sinds maart 2015 werkzaam bij ons op de studio. Een creatieve vakgek zowel op de zaak als privé. Ontwerpt o.a. de fraaiste huisstijlen, logo’s en websites.

Privé is Erwin getrouwd en heeft vier kinderen. Zijn vrije tijd besteedt hij aan hardlopen, klussen en is graag buiten bezig.

ALEXANDER DE LANGE.

ORDER- / PRODUCTIEMANAGER

Alexander, 37 jaar en sinds januari 2015 werkzaam bij Van Hout Reclamemakers & Drukkers. Deze “wervelwind” is werkelijk een manus van alles binnen het bedrijf en draait nergens z’n handen voor om. Binnen Van Hout Reclamemakers & Drukkers is hij verantwoordelijk voor planning, orderbegeleiding, productie en calculatie.

Privé is hij getrouwd, vader van 4 kinderen en is hij reservist bij het Korps Nationale Reserve.

TIM DUYST.

ORDER BEGELEIDER

Tim weet wat drukken is, wat mogelijk is en wat niet, maar daar heeft hij waarschijnlijk ook wel een oplossing voor! Thuis schraapt hij zijn keel voor de tenorpartijen in het gospelkoor ’Rejoice’. Woont met zijn zoon in Bunschoten, waar hij graag naar de plaatselijke voetbalclubs kijkt. Tim is een fervent fietser en zwemmer.

CAROOL VAN HOUT.

Marketing & communicatie

Getrouwd met Etienne. Moeder van 4 geweldige kids. Passie voor marketing, communicatie en fotografie. Stippelt graag de juiste marketing & communicatieroute uit voor de klant.

“A goal without a plan is just a wish”

ETIENNE VAN HOUT.

DIRECTEUR/EIGENAAR

Etienne is het eerste contact met de klant en bestuurt het bedrijf met net zoveel passie als zijn crossmotor. Gaat tot het uiterste voor zijn klanten en is enorm gedreven in alles wat hij doet, thuis of op de zaak.

Is getrouwd met Carool, vadert over 4 kids, Jordy, Leon, Jill & Fay en sinds kort over labrador BINK. Hij geniet volop van het leven en is elk weekend samen met zijn 2 zoons te vinden op de motorcrossbanen door het hele land.