Nieuws.

Blijf up-to-date

Wij gaan er even tussenuit!

Ook voor ons is het al bijna vakantietijd en zoals ieder jaar gaan we er even 2 weken tussenuit!

Wij zijn gesloten i.v.m. onze vakantie van 12 t/m 23 augustus 2019. Maandag 26 augustus staan we weer voor u klaar!

Wij wensen u allemaal een fijne en zonnige vakantie toe!

Vakantiegroeten van Etienne, Carool, Tim, Alexander, Henk, Erwin, Marco, Peter, Jan-Willem en Robin

FLYERS VOOR BISON INVESTMENTS

BISON INVESTMENTS
Oog voor goede investeringen!

We hebben de afgelopen tijd regelmatig flyers gemaakt voor Bison Investments om aandacht te vragen voor hun vastgoedportefeuille en het werkt. De response is super!

Bent u op zoek naar een kantoorruimte of bedrijfsruimte in Nederland? Dan zit u bij Bison Investments B.V. goed! In hun vastgoedportefeuille hebben zij diverse bedrijfs- en kantoor panden in de verhuur door heel Nederland. Kijk zelf op: 
https://www.bisoninvestments.nl

Beurswand Korpershoek

Een fraaie beurswand voor Korpershoek gemaakt. Snel en eenvoudig op te zetten en weer af te breken. Te verkrijgen in een gebogen of rechte vorm en natuurlijk met uw eigen ontwerp.

Busbelettering Heeren van Nijkerk

Heeft u ze al zien rijden? De bussen van de Heeren van Nijkerk zijn voorzien van belettering in de nieuwe huisstijl! Nu kan niemand meer om deze Heeren heen… Mooi geworden toch met die matte kroon aan de zijkant vallen ze lekker op! Mobiele reclame noemen we dat.

Huisstijl drukwerk voor Remkes!

Afgelopen weken zijn we druk geweest met de productie van het nieuwe huisstijl drukwerk voor Pluimveeslachterij Remkes. Het logo heeft een kleine restyle ondergaan in samenwerking met BarbaGraphic en dus was het tijd om het huisstijl drukwerk opnieuw te produceren. Prachtige visitekaarten met aan beide zijdes mat laminaat en spot UV op een fraaie 400 grs papiersoort, dan geef je dus echt iets weg. Voorts natuurlijk het briefpapier en de enveloppen gedrukt, want ook die waren voorzien van een kleine restyle. 

Koffiebekers met eigen design of logo

Wilt u graag op een communicatieve manier uw doelgroep bereiken, dan zijn koffiebekers met eigen design of logo de ideale keuze. U kunt al vanaf 250 stuks bij ons kartonnen bekers bedrukken met full colour print. Voor grote aantallen bent u natuurlijk ook bij ons op het juiste adres en natuurlijk tegen zeer scherpe prijzen!
Sinds afgelopen week drinken de medewerkers, leveranciers en chauffeurs hun koffie uit hun eigen Vrieshuis Lagemaat koffiebekers!
Informeer naar de mogelijkheden op 033 – 2455650

Mobiele reclame voor PD Techniek!

Mobiele reclame voor PD Techniek! Onlangs hebben we de nieuwe bedrijfsbus van PD Techniek voorzien van belettering in de nieuwe huisstijl. Mooi geworden toch? Inbraakbeveiliging, Camera observatie, Brandmeldinstallaties en Toegangscontrole regel je bij PD Techniek!

Van Hout

JORDY VAN HOUT.

GRAFISCH VORMGEVER/SIGNMAKER

Onze jongste telg en beginnend grafisch vormgever/signmaker werkt sinds kort binnen ons bedrijf om alle kneepjes van het vak onder de knie te krijgen. Het grafische vak met de paplepel ingegoten gekregen door vader en opa.

Fanatiek motorcrosser die nu zelf de mooiste crossstickers ontwerpt en produceert.

Daarnaast mag hij graag hardlopen of een rondje op de mountainbike maken.

PETER VILIJN.

Commercieel manager

Peter is onze nieuwste aanwinst bij Van Hout. Deze goedlachse commercieel manager is getrouwd met Regina en vader van 3 mooie dochters.

Hij houdt enorm van praten, fietsen, wandelen en luistert graag naar muziek. Hij luistert ook graag naar u als klant en komt graag eens bij u op de koffie!

ROBIN POLS.

Grafisch vormgever | Signmaker

Robin is de benjamin aan boord bij Van Hout. Met zijn 26 jaar de jongste van het hele spul, maar zeer gedreven in de dingen die hij maakt. Als grafisch vormgever en signmaker weet hij z’n mannetje te staan en zorgt hij voor de mooiste beletteringen!

JAN-WILLEM BOTTENBERG.

DRUKKER

Jan Willem is onze offsetdrukker in hart en nieren.
Privé zit Jan Willem het liefst op het water, varen is zijn grootste passie.
Met vrienden of het gezin maakt hij menig kilometer over water.

HENK SCHWEGLER.

DRUKWERKVOORBEREIDER / AFWERKER

Zwaait de scepter over de CTP-afdeling. Weet alles van inslag, afloop, overdruk en oplage. Getrouwd, vader en zelfs al opa. Ondanks zijn grijze haar en kin een zeer sportief mannetje. Voetballen, fietsen, hardlopen, het kan niet op.

MARCO VAN DER WIELEN.

GRAFISCH VORMGEVER / ILLUSTRATOR

Naast al zijn Mac-bedrijvigheid een kei in illustratief werk. Creatief tot achter zijn oren. Hij schildert en speelt & studeert heel swingende ritmes op de djembé.

Met z’n rastahaar een opvallende verschijning binnen het bedrijf.

ERWIN VAN DER MALE.

GRAFISCH VORMGEVER

Erwin is sinds maart 2015 werkzaam bij ons op de studio. Een creatieve vakgek zowel op de zaak als privé. Ontwerpt o.a. de fraaiste huisstijlen, logo’s en websites.

Privé is Erwin getrouwd en heeft vier kinderen. Zijn vrije tijd besteedt hij aan hardlopen, klussen en is graag buiten bezig.

ALEXANDER DE LANGE.

ORDER- / PRODUCTIEMANAGER

Alexander, 37 jaar en sinds januari 2015 werkzaam bij Van Hout Reclamemakers & Drukkers. Deze “wervelwind” is werkelijk een manus van alles binnen het bedrijf en draait nergens z’n handen voor om. Binnen Van Hout Reclamemakers & Drukkers is hij verantwoordelijk voor planning, orderbegeleiding, productie en calculatie.

Privé is hij getrouwd, vader van 4 kinderen en is hij reservist bij het Korps Nationale Reserve.

TIM DUYST.

ORDER BEGELEIDER

Tim weet wat drukken is, wat mogelijk is en wat niet, maar daar heeft hij waarschijnlijk ook wel een oplossing voor! Thuis schraapt hij zijn keel voor de tenorpartijen in het gospelkoor ’Rejoice’. Woont met zijn zoon in Bunschoten, waar hij graag naar de plaatselijke voetbalclubs kijkt. Tim is een fervent fietser en zwemmer.

CAROOL VAN HOUT.

Marketing & communicatie

Getrouwd met Etienne. Moeder van 4 geweldige kids. Passie voor marketing, communicatie en fotografie. Stippelt graag de juiste marketing & communicatieroute uit voor de klant.

“A goal without a plan is just a wish”

ETIENNE VAN HOUT.

DIRECTEUR/EIGENAAR

Etienne is het eerste contact met de klant en bestuurt het bedrijf met net zoveel passie als zijn crossmotor. Gaat tot het uiterste voor zijn klanten en is enorm gedreven in alles wat hij doet, thuis of op de zaak.

Is getrouwd met Carool, vadert over 4 kids, Jordy, Leon, Jill & Fay en sinds kort over labrador BINK. Hij geniet volop van het leven en is elk weekend samen met zijn 2 zoons te vinden op de motorcrossbanen door het hele land.